Hos oss på Caladrius tar vi din rehabilitering och träning på mycket stort allvar.
Vår professionella rehab & träning delas in i tre faser:


Alla människor förtjänar att må bättre. Det är inte meningen att du skall gå omkring och ha ont eller behöva bromsa livet på grund av förlamande smärta, och makten att förändra det här ligger hos dig. Vi tror starkt på att du som individ själv har förmågan att förändra din egen situation; du skall inte FÅ tillbaka någonting. Du skall TA tillbaka det som är ditt.

Genom den träning du utför hos oss kommer du få verktyg som är anpassade efter ditt liv och din situation. Tillsammans ser vi till så att rehab & träning, kost, återhämtning och stresshantering läggs in på rätt plats i ditt livspussel. Vi lägger helt enkelt grunden för bra vanor i alla livets delar och hjälper dig sedan att hålla dem, för att leva ett liv så fritt från smärta som möjligt.

 
 

Fas 1
Ansvariga huvudtränare:
Björn Rhodin. Huvudtränare.

Rehabansvarig:
Tobias Marmheden. Medicinskt ansvarig (MAR)


- Konsultation
- Fysioterapeutisk undersökning

- Screening med korrektiv träning.

I den här fasen börjar du med att träffa din ansvariga huvudtränare i en kostnadsfri konsultation. Där går vi tillsammans igenom din bakgrund som lett fram till besöket, du berättar om hur kroppen och livet fungerar just nu och utifrån det samtalet sätts en målbild och en framtidsprognos. 
Här har du som kund möjligheten att fråga av dig precis allt du undrar över, vi rätar ut alla frågetecken och du får en bra koll på vilka vi är och vad vi gör.
 


Fas 2

Ansvariga huvudtränare
Björn Rhodin, Huvudtränare


Rehabansvarig
Tobias Marmheden, Medicinskt ansvarig (MAR)

Operativa professionell tränare

Jonathan Mathiasson

- Kroppsmätningar
- Styrketräning
- Konditionsträning
- Utökad korrektiv träning
- Fördjupad kostoptimering
- Uppföljning

I den här fasen blir rehabiliteringen och träningen gradvis mer och mer utmanande, på din egen individuella nivå. 


Fas 3

Ansvariga huvudtränare
Björn Rhodin, Huvudtränare

Rehabansvarig
Tobias Marmheden, Medicinskt ansvarig (MAR)

Operativ professionell tränare
Jonathan Mathiasson

 

Det här är en väldigt spännande fas. Nu när du kommit en bit på din resa har vi nämligen stora möjligheter att diskutera med dig som jämlik i kunskap! Kunskap om din egen kropp och liv i förhållande till träning, kost och återhämtning. Här har du lärt dig så mycket om dig själv att vi går från att huvudsakligen vara pekpinne, spark i röven eller handbroms till att vara bollplank. Nu har du lärt dig så mycket att det är du som har kontrollen och du som skapar dina egna förutsättningar för att må bra.


 


Prislista professionell rehab: 
10 - paket: 9000kr
20 - paket: 17000kr
30 - paket: 25000kr

Möjlighet finns för betalning med kort eller avbetalning genom human finans.

 
 

Räntefri delbetalning

 

Vi vet att många människor behöver våra tjänster man har kanske inte möjlighet rent ekonomiskt vid just rätt tillfälle. Därför har vi en ordentlig finansieringstjänst. 

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av din träning eller rehab. Du kan t.ex. låna räntefritt till din träning och Rehab och dela upp din betalning i 6 eller 12 månader.

Klicka här för att läsa mer: Human Finans


Café smärta, för dig som har långvarig smärtproblematik

Vissa har sjukdomar eller skador som helt enkelt inte kommer försvinna. Det går fortfarande att göra otroligt mycket för att hantera och kanske minska smärtan, men det sitter liksom där det sitter. För er har vi en facebook grupp som heter Café smärta. Som namnet antyder är det bara att kolla in och ”ta en kaffe”, få lite stöttning när dagen känns skit eller kanske ge något tips du själv snappat upp på vägen. Det är ganska skönt att känna att man inte är ensam ibland. Du är varmt välkommen dit, bara ansök om medlemskap så får du en plats vid bordet!