Jobbansökan.

 

Fyll i ansökningsformuläret nedan.

Vi letar oavbrutet efter bra tränare att anställa och vi rekryterar framförallt genom vår utbildning Cert. Professionell tränare. 

Då vi jobbar efter ett eget koncept ställer vi höga krav på vår personal att vara införstådd i djupgående anatomi- och träningsmetodik. Du som söker skall framför allt vara social och utåtriktad, kunna arbeta väl både individuellt och i ett team samt villig att ta till dig och jobba efter vårt koncept. 

Företaget står för samtlig marknadsföring och försäljning. Vi kommer också kontinuerligt att vidareutbilda rätt person genom interna och externa utbildning. Du som tränare kommer arbeta i teamet, direkt under medicinskt ansvarig fysioterapeut.

Det är meriterande om du är bekant med Jungs personlighetslära, gärna genom boken ”Omgiven av idioter” (Thomas Eriksson) eller liknande.

Vi söker en person med en grön/gul personlighet med inslag av blå.
Du behöver innan intervjun göra en enkelt test på denna websida: www.16personalities.com/sv/gratis-personlighetstest

Din personlighet, din vilja att jobba med oss på Caladrius och med det vi gör är långt mycket viktigare än tidigare arbetsplatser eller vidareutbildningar. Vi jobbar samtidigt mot en jämn könsfördelning och söker främst en kvinnlig medarbetare. Vi vill att du:

-       Är utbildad personlig tränare på någon av dem stora skolorna i Sverige

-       Minst 3 års yrkeserfarenhet på minst halvtid.

-       Är mellan 25 och 40 år.

-       Är kvinna.

-       Goda kunskaper i text och språk

-       Har en mycket välutvecklad social kompetens

Meriterande men inget absolut krav:

-       IT kompetens. Web, sociala medier, word, excel och powerpoint. 

Namn *
Namn
Klistra in CV-text här.