Det bästa från vården kombinerat med det bästa från gymmet

Caladrius var enligt den romerska mytologin en fågel som bodde i kungahusen. Genom att titta på människan kunde Caladrius ta över krämpan eller sjukdomen, flyga iväg och göra sig av med den. På så sätt botade fågeln både sig själv och den sjuke. Vårt framgångskoncept vilar på att ta ett personligt intresse i din situation, skräddarsy en lösning som fungerar i ditt liv och att ha skapa en lite mer långvarig relation än många vårdcentraler gör idag. På så sätt ser vi till så att allting faktiskt fungerar innan vi släpper iväg dig att pröva dina egna vingar.

 

Vad skulle du göra om du var smärtfri för en dag?

Skulle du ha tränat? Lekt med barnen? Stängt in dig i sovrummet med din partner? Eller bara suttit och andats i solen med en kopp kaffe?

De här frågorna är viktiga för oss eftersom det är detta vi jobbar med och brinner för. Du är en person med drömmar, mål och önskningar och det är så vi ser dig. Du är aldrig bara en siffra i ett register eller en ovanligt lång journalanteckning. Vi tar dig på allvar och tar din utveckling personligt, vi firar dina segrar och kämpar med dig i dina uppförsbackar. Sättet vi gör detta på kan jämföras med personlig träning, fast med inriktning mot rehab. Vi tar hand om rehabprogram, träningsprogram, kost, återhämtning och hjälper dig hantera stressen i livet för att koppla ett helhetsgrepp kring din smärta och ge dig verktygen och självförtroendet att förändra din egen situation. Genom att arbeta på det här arbetssättet kombinerar vi det bästa från vården med det bästa från gymmet.


Vi hjälper dig ta tillbaka det liv smärtan tog ifrån dig

Du behöver själv ta kontroll över din smärta och du behöver själv ta en central plats i din egen rehabilitering. Du är bäst rustad att hantera din egen kropp. Det kan låta hårt och kanske lite skrämmande, men att göra jobbet själv betyder inte att du måste göra det ensam. Det är här vi kommer in. Vi är med varje steg på vägen, vi visar hur du skall göra och hur du skall tänka på ett sätt som passar dig, i din situation och i ditt liv. För det ÄR ditt liv och ingen annans. Ett liv som i många fall kidnappats av smärta. Ett liv som nu skall tas tillbaka, med våld om så krävs. På Caladrius hjälper vi dig ta tillbaka det liv som smärtan tog ifrån dig.


WHY?

Alla människor förtjänar att må bättre. Det är inte meningen att du skall gå omkring och ha ont eller behöva bromsa livet på grund av förlamande smärta, och makten att förändra det här ligger hos dig. Vi tror starkt på att du som individ själv har förmågan att förändra din egen situation; du skall inte FÅ tillbaka någonting. Du skall TA tillbaka det som är ditt.


WHAT?

På Caladrius jobbar vi med personlig träning med inriktning mot rehab. Vi jobbar som en större del av vården borde jobba, med hela människan i fokus och där individuella behov får företräde före byråkrati och kortsynthet. Vi har helt enkelt kunskapen och förmågan att göra vad som krävs, där det behövs.


HOW?

Genom den träning du utför hos oss kommer du få verktyg som är anpassade efter ditt liv och din situation. Tillsammans ser vi till så att rehab & träning, kost, återhämtning och stresshantering läggs in på rätt plats i ditt livspussel. Vi lägger helt enkelt grunden för bra vanor i alla livets delar och hjälper dig sedan att hålla dem, för att leva ett liv så fritt från smärta som möjligt.


Vi skapar inte rehabprogram. Vi skapar långvariga relationer som fungerar

 

Vill du veta mer om hur det fungerar hos oss? Kolla in vår facebooksida, där händer det alltid något intressant. Eller varför inte boka upp en konsultation, så tar vi en kaffe och snackar om det!

 

Välkommen än en gång, vi ser fram emot att träffa dig!

/Team Caladrius